image/svg+xml
image/svg+xml

Fen Kulübü 1. Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi


Fakültemizin 3. kulübü olarak kurulan Fen Kulübü çalışmalarına başladı. Kulübün ilk genel kurul toplantısı 14.12.2017 Perşembe günü Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Nuriye Semerci, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatma Ünal, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayla Çetin Dindar, bölümümüz öğretim üyeleri ve Fen Kulübü üyesi Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatma Ünal, öğrencilerimize 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında vermiş oldukları emeklerinden ötürü teşekkürlerini ileterek bölümümüz öğretim elemanlarına ve öğrencilerimize teşekkür belgelerini sundu. Fen Kulübü' nden etkili sosyal ve kültürel çalışmalar beklediklerini belirten Doç. Dr. Fatma Ünal, bu süreçte tüm ekibe başarılar diledi. 

 

Bölümümüz öğretim elemanlarına ve öğrencilerimize teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından, Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencilerimiz hazırladıkları yiyeceklerin ikramını yaparak birlikte keyifli dakikalar geçirdiler.  

 

Toplantının sonunda yapılan oylama ile Kulüp yönetim kurulu belirlendi. Yönetim kuruluna aday olan 8 isimden 5'i asıl üye olurken, 3'ü yedek üye olarak seçildi. Kurul üyelerinin isimleri aşağıdaki şekildedir:

 

1.       Turgut Arslan

2.       Nail Şahin

3.       Seda Yazıcı

4.       Zümrüt Kartaloğlu

5.       Damla Nur Topkara

6.       Nergis Gölcük

7.       Fadime Genç

8.       Hasan Öztürk

 

Etkinliğe katılım gösteren tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür eder, Fen Kulübü'nün çalışmalarında yer alacak tüm öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.