image/svg+xml
image/svg+xml

Küçük Misafirlerimizle Bilim Etkinliği Gerçekleştirildi.

Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencileri tarafından kurulan ve çalışmalarına devam eden Fen Kulübü, çocuklara bilimi sevdirmek üzere gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Kulübümüz öğrencileri 13 Mayıs Pazartesi günü eğlenceli fen bilgisi etkinlikleri yoluyla öğrencilere bilimi sevdirmek üzere Bartın Özel Amerikan Kültür Koleji anasınıfı öğrencilerini ve beraberindeki öğretmenlerini üniversitemizde ağırladılar. Bölümümüzü ziyaret eden küçük misafirlerimize öncelikle laboratuvar ortamı konusunda bilgi verildi. Ardından Doç. Dr. Ayla Çetin Dindar, Arş. Gör. Dr. Bekir Güler ve Arş. Gör. Burak Kiras tarafından hazırlanan bilim etkinlikleri gerçekleştirilerek öğrencilerin “mikroskoplar, preparatlar ve böcekler dünyası koleksiyonunu” yakından incelemeleri ve deneyimlemeleri sağlandı. Fen Bilgisi Öğretmenliği öğretmen adaylarımızın da küçük misafirlerimize eşlik ettikleri etkinlikler boyunca öğretmen adaylarımız küçük misafirlerimizin eğlenerek öğrenmelerini ve bilime yönelik meraklarını arttırmalarını sağladılar. Üniversitemiz Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Karadağ da etkinlikler sırasında ziyarette bulunarak etkinlikleri yakından incelediler. Etkinliklerin sonunda ise küçük misafirlerimize “Çim Adam” etkinliği yaptırılarak bu keyifli günden evlerine götürecekleri bir anı tasarlatıldı. Öğrencilerin keyifle gerçekleştirdikleri etkinliklerin ardından hatıra fotoğrafları çekilerek misafirlerimiz uğurlandılar.

Etkinliklerin gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm öğretmen adaylarımıza ve Fen Kulübü üyelerine, laboratuvar ortamlarının etkinliklere uygun hale getirilmesi noktasında desteklerini esirgemeyen Fen Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a bölümümüz adına teşekkür ederiz.

  • Öğretmen Adaylarımız E-Twinning Projesi Kapsamında Ortaokul Öğrencileri İle Buluştu...

  • Öğrencilerimizin TÜBİTAK Projelerindeki Başarılarına Yenileri Eklenmeye Devam Ediyor

  • Akreditasyon sürecine ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

  • "Beni Tanıyor musun?" İsimli Bilim İnsanları Sergisi Gerçekleştirildi

  • Küçük Misafirlerimizle Bilim Etkinliği Gerçekleştirildi.

  • Fen Kulübü "2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı" etkinlikleri kapsamında İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi'ne gezi düzenledi...

  • Sıfır Atık Projesi'ne Tam Destek

  • Fen Kulübü Kaynaşma Etkinliği

  • Minik Ziyaretçilerimizle Bilim Günü Gerçekleştirdik

  • Fen Kulübünden İlk Yardım Semineri